Tulin eilen töistä joskus neljän jälkeen ja lähdin samantien Busterin kanssa lyhyelle pissalenkille. Sitten heitin Busterin kotiin ja nappasin mukaani Guyn ja Wimmin. Alppilassa meitä odotti lenkille Kirsi, Chesterin ja Tytön kanssa. Kävelimme rauhallista tahtia Itä-Pasilan ja Kumpulan kautta Käpylään. Matkaan meni melkein tunti. Takaisinpäin tultiin enemmän teitä pitkin, mutta kyllä se tunti siinäkin taisi vierähtää.

Kotona oltiin kymmentä vaille seitsemän. Busterin treenit alkoivat 19.00! Soitin kouluttajalle, että kannattaako meidän enää lähteä tulemaan, kun matkaan menee junalla kuitenkin puolisen tuntia. Paikalle oli kuulemma tulossa ennätysmäärä porukkaa, suurin osa aloittelijoita, joten olimme tervetulleita myöhässäkin. Anu lupasi tehdä meille jotain omaa ekstraa kun aloittelijat ovat lähteneet :)

Lähdimme siis laukkaamaan kohti Pasilan asemaa. Junassa oltiin 19.03 ja ajattelin, että mehän keretään loistavasti...joopajoo...Taisin vähän eksyä Malminkartanossa ja onnistuttiin kävelemään vajaa 10 minuutin matkaa puoli tuntia. Olimme loppujen lopuksi paikan päällä 19.40 ja treenattiinkin sitten oikein urakalla 40 minuuttia :)

Buster toimi taas aivan loistavasti ja kyselinkin jo vähän voittaja-luokan kylttien perään ;) Kaikki alokas- ja avoimen luokan kyltit kun alkaa olla jo aika tuttua kauraa...

Kuvia ei nyt lenkiltä eikä treeneistä ole, joten ihailkaapa vaikka vaihteeksi vähän Guyta ;)

1248279329_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sorry, no english today ;)