Perjantaina oli alkeiskurssin viimeinen kerta. Kisoja meillä ei ollutkaan, enkä niitä välttämättä kovin innolla odottanutkaan. Meitä oli paikalla vain neljä, joten ehdittiin muuttamaan rataa useampaan otteeseen. Kun porukka alkoi näyttää kyllästyneeltä spiraalin vääntämiseen, päätettiin harjoitella avoimen luokan liikkeitä, koska kaikki alokasluokan liikkeet oli jo käyty läpi.

Uudet liikkeet:

Koira eteen - sivu, istu Koira siis eteen istumaan, siitä sivulle istumaan. Meillä taisi olla sekä vasemmalta että oikealta tuo sivulletulo.

Istu - käännös ja askel oikealle Pysähdytään perusasentoon, ohjaaja kääntyy 90 astetta oikealle ja ottaa yhden askelen, koira odottaa, kunnes pyydetään taas sivulle.

Pyöriminen Ohjaaja kävelee normaalisti, koira pyörähtää itsensä ympäri ja jatkaa seuraamista.

Tuo pyöriminen oli Busterin mielestä jotain todella kummallista. Ohjasin sitä namilla, mutta monta kertaa kyllä meni ennen kuin Buster meni ihan kokonaan ympäri. Kääntyi ensin melkein 180 astetta, mutta kun käteni (ja nami) ohitti hännän, Buster kääntyi takaisin...Sitten taisi ihan vahingossa mennä oikein, hirmuiset kehut päälle ja nyt toimii jo ihan kivasti :)