Eilen päästiin Busterin kanssa reenailemaan sitten jo avoimen luokan liikkeitä. Jatkokurssi on ulkokentällä, joka luojan kiitos ei ole nurtsikenttä, sillä laiduntamiskausi on taas alkanut, eikä nurmikolla voi keskittyä mihinkään muuhun kuin ruohon syömiseen :/

Meitä on jatkokurssilla vain kolme koirakkoa, mutta kouluttajia on kaksi :D Ei siis ainakaan käynyt aika pitkäksi missään välissä!

Ensin tehtiin rata ihan tutuilla alokasluokan liikkeillä, aika pitkä rata tosin, ei meillä varmaan niin pitkää aikaisemmin ole ollutkaan. Sitten rataa muutettiin muutamaan otteeseen, pari kylttiä kerrallaan.

 

Uusia liikkeitä:

Istu - oikea/vasen 90 - istu eli kun tullaan kyltille, pysähdytään, koira sivulla, käännytään oikea/vasen ja koira seuraa mukana.

Hyppy Koira hyppää esteen yli ja palaa seuraamaan heti esteen jälkeen.

Siinä ne uudet taisikin olla...hmm....

 

Busterin oli vaikeampi keskittyä ulkona kuin sisähallissa, mutta yllättävän hyvin malttoi kuitenkin tehdä radan loppuun. Nyt kokeiltiin mennä kerran ilman hihnaakin, mikä olikin paljon mukavampaa ainakin itselle, kun mä tuppaan aina solmiutumaan sen remmin kanssa *huoh*. Siksipä kyllä treenataankin tästä eteenpäinkin lähinnä hihnan kanssa, että minä oppisin sen kanssa elämään. Busterille on aivan sama roikkuuko sillä hihna kaulassa vai ei. Niin ja jos vaikka oppisin sen saksalaisen käännöksenkin hihnan kanssa ilman, että läpsin selän takana Busteria vauhdissa päähän :O

Tänään meillä on alkeiskurssin viimenen kerta. Ilmeisesti luvassa on leikkimieliset kisat :)

1241793548_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Buster kuittaa ja koittaa ennen "kisoja" saada nuo pitkät pois päältä :D