Eilen mentiinkin pitkästä aikaa bussilla treeneihin. Olin vissiin taas niin intoa puhkuen lähdössä matkaan, että katsoin ajan väärin ja oltiin Malminkartanossa jo puoli seitsemältä! Käytiin siinä sitten vähän kävelemässä puiston puolella ja löydettiin iso koirapuisto. Bustersson sai purkaa pahimmat hössötys-energiat ja minä sain lämmitellä käsiä ja lepuutella selkää.

Treenit alkoivat seiskalta. Tämän kerran uusi juttu oli houkutusruutu, jossa kierretään koiran kanssa kahdeksikkoa kahden tötterön ympäri, mutta molemmilla puolilla on jotain jännää, mihin ei saisi koira kiinnittää mitään huomiota. Meillä houkuttimina toimi toisella puolella kaulapanta (joka tuurasi kotiin unohtunutta lelua) ja toisella puolella ne frolicit mitä jäljelle jäi variksen vierailun jälkeen ;)

Pari ensimmäistä kertaa mentiin kasia nami nenässä kiinni, mutta kyllä se alkoi siitä sujumaan sitten ihan muutenkin...tosin tämä on varmaan tähän mennessä ollut se vaikein liike ahmatti-busterille :D

Ensi viikon sunnuntaina olisi epäviralliset kisat. Ajattelin ensin, ettei me osallistuta kun on niin paljon muutenkin ohjelmaa silloin la ja su, mutta nyt luin foorumilta, että vielä olisi pari vapaata paikkaa...hmm...toivottavasti ne on jo menneet ;)