Toinen kerta siis takana. Tällä kertaa mukaan otettiin edellisen kerran liikkeiden lisäksi eteen-oikealta sivulle, maahan ja pujottelu.

Eteen-oikealta sivulle toimii siis niin, että kun tullaan kyltille, koira pyydetään eteen istumaan (naama ohjaajaan päin) ja siitä sitten takakautta sivulle ja matka jatkuu siitä ilman istumista. Tuo eteen istuminen oli meille ihan uusi asia, joten sitä on harjoiteltu nyt kotonakin, käskynä fram (eteen, tänne, täällä yms. on jo käytössä).

Liikkeestä maahanmeno onkin ihan tuttu asia ja sujuu Busterilta aikas vauhdikkaasti, kuten maahanmeno yleensäkin. Kaikilla oli hauskaa kun Bustersson syöksyi maahan jo mmmm-käskyllä hirmuista vauhtia :).

Pujottelussa meillä taisi olla neljä tai viisi tötteröä. Kyltti ohitettiin vasemmalta ja ensimmäinen tötsä sitten oikealta. Tämä ei tuottanut ongelmia, sehän on vain seuraamista mutkitellen. Ensi kerralla päästään kuulemma ihmettelemään spiraaleja, joilla meitä on peloteltu aina kun on pää pyörällä, että "odotahan vaan kun tulee niitä spiraaleja, niissä vasta pyöritäänkin". Jännityksellä odotamme ensi viikkoa :D.