Keskiviikkona lenkkeilin Wilman kanssa pitkästä aikaa ihan kaksistaan. Käveltiin Pasilasta Pitäjänmäelle eli n. 5 km tuli köpötettyä. Wilma käyttäytyi kuin enkeli koko matkan! Ei rähissyt yhdellekään vastaantulevista koirista, ei kiinnittänyt mitään huomiota pyöräilijöihin ja osoitti jopa jonkunlaista mielenkiintoa minua kohtaan, normaalistihan minä saan huitoa, pomppia, kiekua ja kaikua ennenkuin neiti edes huomaa olemassaoloni (puput on niiiiin paljon mielenkiintoisempia). Melkein perillä tuli kyllä palautus maanpinnalle kun Wilma nappasi nurmikolta jotain suuhunsa ja minä tietysti karjaisin, että irti. Neiti päätti kerrankin totella irti-käskyä ja pulautti eteeni kuolaisen, sätkivän hiiren. Mietin muutaman sekunnin, että onko minun pakko talloa se kuoliaaksi vai annanko Wilman käsittelyyn uudestaan, kun hiiri olikin jo kuollut. Tökin sitä vielä varmuuden vuoksi kengällä, mutta kyllä se oli mennyttä, joten heitin sen pusikkoon ja vedin Wilman mukanani eteenpäin.

Perjantaina lenkkeiltiin koko porukalla (Busterin jalka paketoituna tossun sisään) Lillin kanssa Espoossa. Se on kyllä maailman suloisin hömpöttäjä. Pieni kirppu, joka rrrrakastaa kaikkia ja kaikkea, paitsi autoilua ;) Wilmakaan ei rähissyt vaikka Lilli hyöri sen ympärillä! Kai se ajatteli, ettei noin pienelle ja onnettomalle hösöttäjälle tarvitse edes sanoa mitään...

Yritin ottaa Lillin uudesta kaulapannasta kuvaa:

 

Lauantaina kävin ostamassa pari uutta kukkasta tai siis viherkasvia oikeammin (minulle ne ovat kaikki kukkasia, mitkä mullassa kasvavat). Wilma ja Buster olivat innokkaina mukana laittamassa multaa uusille tulokkaille :D Huomaa kyllä, että Buster kaipasi paljon enemmän tekemistä kun se ei päässyt muutamaan päivään kunnon lenkille ollenkaan, mutta me opeteltiin tossujen tuomista, puiden hakua, sormien nimiä jne. Puiden haku on vielä vähän hakusessa...Sitä mukaa kun minä pinoan klapeja telineeseen, Buster ottaa niitä pois ;)

Sunnuntaina lähdettiinkin sitten taas Espooseen, tällä kertaa Lucan ja Ljuban kanssa metsälenkille. Buster sai olla vapaana ilman tossua, Wilman pidin hihnassa...Tässä muutama Evan ottama kuva reissusta:

 

Ja se Wilman takki...Ostin syksyllä kirpparilta eurolla lasten toppahaalarin. Tuolla se on nurkassa odotti neulan alle pääsyä pitkään ja hartaasti, mutta nyt sain sen vihdoin laitettua ihan uuteen uskoon. Luonnossa värit ovat vielä kirkkaammat, eli ihan neon vihreää ja pinkkiä sekä kirkasta lilaa :D




Wilma ei ole kovin innostunut uudesta värikkäästä asustaan, mutta ulos kun päästään niin ei se edes muista, että sillä on jotain päällä :)