Meillä oli viime lauantai-sunnuntai kylässä työkaverini koira. Heavy oli oikea herrasmies ja käyttäytyi todella mallikkaasti. Wilma ei ensin oikein sulattanut uutta tulokasta, vaan piti Heavyn turvallisen välimatkan päässä itsestään. Puistossa koko porukka riehui sulassa sovussa, mutta oli vähän turhan kuuma, joten aika laiskaksi meno kuitenkin jäi.

1708651.jpg

Wilma otti välillä rennosti ja loikoili varjoisalla nurmella. Heavy ei oikein jaksanut löhötä, kun oli niiiiiin jännää, vaan yritti tehdä lähempää tuttavuutta Wilman kanssa...kuten kuvasta näkyy, ei tämän lähemmäksi ollut asiaa ;)

1708656.jpg

Heavy ymmärsi murinalla säestetyn vihjeen ja siirtyi kauemmaksi tarkkailemaan tilannetta...

1708657.jpg

Lauantai-iltana istuin sohvalla Wilma ja Buster kainalossa. Heavy yritti myös lähestyä sohvaa toiveikkaana, mutta Wilma ajoi sen julmasti pois. Loppujen lopuksi ajoin neidin omalle paikalleen makkariin ja pyysin Heavyn viereeni. Parin tunnin päästä pyysin Wilman uudestaan sohvalle ja sen jälkeen kaikille riittikin hyvin tilaa mataminkin mielestä. Me jopa nukuimme sohvalla. Kaikki neljä.

1708665.jpg

Sunnuntaina kävin poikien kanssa Viipurin koirien tapaamisessa Pitkäkosken koirapuistossa ja taas vierähti pari tuntia vauhdilla. Yllättävän paljon oli porukkaa raahautunut paikalle kurjasta säästä huolimatta! Kotiin tultuamme aloin imuroimaan makkaria, kun olohuoneesta kuului kummallista kolinaa. Heavy oli kietoutunut verhoihin ja rimpuili paniikissa sohvan reunan päällä. Irrotin pojan kamalasta ansasta, eikä tuosta näyttänyt mitään kummempia traumoja jääneen kun oli heti menossa uudestaan ikkunalle...hoh hoijaa...samanlainen hömppä kuin Buster, veljeksen kuin labbikset. Mieheke saa huomenna suoristella verhotangon kun tulee kotiin laivakeikalta :)