Paljon on tapahtunut maaliskuun kirjoituksen jälkeen. On uusi asunto. On uusi auto. On uusi työpaikka. Sanna ja Sulo lähtivät maailmalle vapun aikoihin, reissusta juttua täällä. Me muutimme Helsinkiin halvemman vuokran ja mukavampien naapurien perässä. Nyt alkaa olla pikku hiljaa remontti valmis, vielä makuuhuoneen tapetit puuttuvat osittain, sitten vaatekaappiostoksille pikapikaa, että pääsee purkamaan vintistä vaatesäkkejä.

Viimeisiä puistoilukuvia isolla porukalla Espoossa:

Wilma, Milo, Buster (miten se on noin pienen näköinen?!), Sulo ja Tosca

1671847.jpg

Buster ja Sanna herkistelee

1671840.jpg

Bustu tahtoo pusun

1671838.jpg

Viime viikko oltiin miehekkeen kanssa autonhakureissulla Ruotsissa. Matkaan lähti Jeep Grand Cherokee vuosimallia -98. Kyllä nyt kelpaa koirien matkustaa :)  Buster oli Evalla hoidossa ja Wilma äitini luona. Tuolta Evan blogista löytyy myös kuvitettuna juttua siitä, kun Wilma oli ihan luvan kanssa vapaana(Roturace jutun lopussa).

Väsyneet kaverukset

1671849.jpg

1671851.jpg

1671842.jpg

Tällä hetkellä meillä otetaan hyvin hyvin rauhallisesti ja käydään pitkien kävelylenkkien sijasta vain puistossa riehumassa ainakin tämä viikko, lääkärin määräys. Mulla on akillesjänteen kiinnityskohta tulehtunut...joo, kuulostaa todella järkevältä...