MA 21.1. treenit
Meillä on Busterin kanssa meneillään tottisintensiivikurssi LUP:n kautta. Treenit pidetään hallissa, joka osoittautui Busterille vähintäänkin yhtä vaikeaksi kuin parkkihalli. Seuraamisesta ei tullut oikein mitään, mutta yritys oli kova. Harjoiteltiin myös perusasentoa, Buster on liian kaukana kuulemma. Lopuksi otettiin vielä luoksetulo. Läksyksi saatiin harjoitella tuota perusasentoa ja pieniä pätkiä seuraamista parkkihallissa.

TI 22.1.
Harjoiteltiin perusasentoa ihan kotioloissa (olin kipeänä).

KE 23.1.
Otin seuraamista parkkihallissa muutama askel, käännös ja seis. Käännyin aina seinän viereen niin, että Buster "joutuu" jäämään oikeaan kohtaan sivulle. Harjoittelimme myös perusasentoa muutaman kerran.

TO 24.1. treenit
Seuraamisella jatkettiin, meni jo paljon paremmin kuin ensimmäisellä kerralla, kunhan minä vain heittäydyin hulluksi ja riehutin Busteria. Myös perusasento oli kuulemma hyvä. Seuraava askel olikin sitten jättää sivulletulosta käsimerkki pois. Läksyksi siis sivulletulo ilman käsimerkkiä ja hullutteluseuraamista.

LA 26.1.
Harjoiteltiin ihan ulkotiloissa tuota hulluttelua ja sivulletuloa. Yllättävän nopeasti sain käsimerkin häivytettyä lähes kokonaan!

SU 27.1. treenit
Jätettiin väliin, olen edelleen sairaana.

Jatkoa seuraa...