Eilen mentiin taas Marin kyydillä hakutreeneihin, kuten on tehty siitä asti kun auto hajosi. Inhottaa kulkea aina toisten siivellä, vaikka Mari onkin vakuutellut useaan otteeseen, ettei meistä ole vaivaa...Oikeastaan kyytiä suurempi ongelma onkin aina häkkipaikka. Hakutreeneissä kun koiria treenataan vuorotellen, täytyy olla paikka, jossa koira voi odottaa. Eilen oltiin sitten Marjutin autossa.

Itse treeni meni Busterilta ihan mallikkaasti. Tehtiin samalla tavalla kuin viime viikolla eli ensimmäinen näkölähtö ja loput vähän hankalampia. Tällä kertaa otettiin neljä maalimiestä.

Ensimmäisellä ei ollut mitään ongelmaa, toinen meni sitten piiloon kun olimme ensimmäisellä näytöllä ja kolmas kun olimme toisella näytöllä jne...Olikohan sitten kolmas maalimies kun Buster oli tulossa kertomaan löydöstä, törmäsi johonkin ylitsepääsemättömän mielenkiintoiseen hajuun ja unohti tyystin mitä oli tekemässä. Lähetin sen sitten uudestaan ja tällä kertaa kaikki meni nappiin. Viimeisellä oli kiva nähdä, että Buster myös käyttää nenäänsä, sillä se paineli ensin tietä pitkin hyvän matkaa ohi, kääntyi ja nappasi hajun tuulesta.

Palkkana oli lohta ja mätitahnaa. Maistui. Ilma oli kolea, kostea, sateinen, tuulinen, pimeä, ikävä...Maasto oli märkää ja risukkoista eli hitusen vaikeakulkuista.

Treenien jälkeen herkuteltiin riisillä. Busterilla jäi vähän nenän päälle, eikä se reppana tajunnut tassulla auttaa vaan yritti nuolla niitä, muttei ylettynyt :D

1214674.jpg

Riisiepisodin jälkeen rentouduttiin sohvalla katsellen Animal Planetia (ilmeestä päätellen jännä kohta menossa)
1214773.jpg