Kävin perjantaina Wilman, Busterin ja Henkan kanssa rokotuksissa. Pojat saivat kaksi piikkiä, Wilma vain toisen ja Henkan kynnet leikattiin samalla. Kävimme tällä kertaa katsastamassa Vetekin Käpylässä ja täytyy sanoa, että palvelu oli todella ystävällistä, lääkäri oli mukava ja asiansa osaava, eikä koko homma maksanut kuin 127€.

Henkkaa vähän jännitti olla eläinlääkärissä, mutta ei läheskään yhtä paljon kuin Bertilin (lopettanut) luona. Takajalat kyllä vispasivat, eikä nameja uskaltanut syödä, mutta tällä kertaa ei tarvinnut pissiä alleen.

Wilma ja Buster ottivat rennosti, kuten yleensä. Eläinlääkäri laittoi ennen pistämistä kasan kissanherkkuja lattialle, eivätkä koiruudet sitten edes huomanneet koko nipistyksiä, kun oli kiire saada lattia puhtaaksi :)

Kaikilta koirilta kuunneltiin myös sydän ja keuhkot, tarkistettiin korvat ja hampaat ja Henkan talipalloa ihmeteltiin. Wilmalla oli hitusen hammaskiveä, muttei vielä kovin paljon ja Henkalla on siis selässä sellainen möykky, joka on kuulemma ylienerginen talirauhanen.