Viime keskiviikkona oli sitten se viimeinen kerta. Ohjelmassa oli leikkimieliset kisat.

Aloitettiin viestillä, jossa piti ensin juosta sellaisen oranssin tötterön luo ja pistää koira istumaan, sitten juostiin seuraavalle törpäkkeelle ja pistettiin koira maahan, matkaa jatkettiin hyppyesteen kautta takaisin.

Sitten olikin vähän hankalampi kisa vuorossa. Kisa, jossa maltti oli valttia...Busteriltahan ei tunnetusti kovinkaan paljon malttia löydy, joten taisimme hävitä tämän kisan. Anyway, koirat jätettiin ensin istumaan ja odotettiin pari minuuttia. Ne, jotka pysyivät paikallaan saivat pisteen. Sitten koirat jätettiin maahan ja sama homma, odotettiin pari minuuttia ja paikallaan pysyvät saivat pisteen. Viimeinen osuus oli sitten paikallaanseisominen. Vain kolme koiraa saivat pisteitä...

Lopuksi otettiin vielä toisenlainen viestikisa, jossa ei ratkaissut aika, vaan tarkkuus. Koiran hihna laitettiin vasemman käden ympärille ja samaan käteen vesimuki, ääriään myöten täysi. Voittajajoukkue oli se, jolla oli enemmän vettä jäljellä.

Kisojen päätteeksi kaikki koirat saivat pienen joululahjan (Buster kanteli omaansa ja pyöritteli vähän kurassa, mutta ärsyttävä mamma tunkikin sen taskuun ja totesi:"Jouluna sitten") ja omistajan glögiä ja piparia ;)