Tänään oltiin aamulla Bustun ekoissa toko-kisoissa. Paikkana Lauttasaaren ostarin parkkihalli. Ei mennyt kovin loistokkaasti...

Luoksepäästävyys 10
Ei ongelmia. Buster nousi seisomaan tuomarin tullessa ja heilutti vimmatusti häntää, mutta kaikki jalat pysyivät kiltisti maassa.

Paikalla makaaminen 8
Ensimmäistä kertaa Buster jaksoi koko kaksi minuuttia, eikä noussut istumaan, ennen kuin annoin käskyn!! Tässä vaiheessa jo kuvittelin, että meillähän menee varmaan loistavasti, paikallamakuu kun on ollut aina se suurin ongelma.

Seuraaminen kytkettynä 6
Väärässä olin. Buster ei ottanut juuri minkäänlaista kontaktia, vaan haisteli maata muina miehinä.

Seuraaminen taluttimetta 0
Seuraaminen on aina sujunut meiltä hyvin paikassa kuin paikassa. Tänään ei siis sujunut. Buster laahusti perässä kaikista houkutteluista huolimatta ja kun käännyin oikealle, Buster jatkoi suoraan. Sitten menin ja koskin koiraan ja se siitä sitten.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8,5
Muuten meni hyvin, mutta jouduin antamaan kaksoiskäskyn, joten siitä meni muutama piste.

Luoksetulo 0
Toinen bravuurimme luoksetulo meni myös ihan miten sattuu! Kaikki oli vielä hyvin, kunnes kutsuin Busteria. Mitään ei tapahtunut. Kutsuin uudestaan ja Buster tuli...ja meni...Sitten onnistuin taas koskemaan koiraan ennen kuin liikeenohjaaja oli kiittänyt, joten siitä se nolla.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 0
Tässä oli taas seuraamisongelma. Buster ei kuunnellut yhtään mitä sanoin vaan meni hajun perässä kehän ulkopuolelle...

Estehyppy 5
Tämä olisi mennyt hyvin jos minä en olisi mokannut :(
Otin hyppy-käskyn yhteydessä askeleen eteenpäin ja se pudotti aikas paljon pisteitä.

Kokonaisvaikutus 6
No eipä siitä sen enempää...

Pistemäärä yhteensä 79

Aika suuri osa pisteistä meni kyllä ihan omien mokien takia eli ei voi koiraa syyttää vaikka olikin muissa maailmoissa. Olen kuitenkin tyytyväinen, että lähdin kisaamaan, nyt ei ole enää niin suuri kynnys lähteä uudestaan, eikä tästä voi kuin nousta ylöspäin ;)