Busterin tottis oli aika kaoottista katseltavaa. Intoa oli niin paljon, ettei meinannut nahoissaan pysyä. Paikka oli myös eri kuin aiemmin, joten katseltavaa riitti. Vieressä oli lehmiä laitumella ja kun kaivoin nameja pussista, kaikki ryntäsivät aidan viereen tuijottamaan, josko jotakin heruisi heillekin. Buster yritti tehdä tuttavuutta suurten mustavalkoisten kanssa ja haistoikin yhden nenää ihan läheltä, mutta kun muut liikkuivat ympärillä, Buster katsoi parhaaksi perääntyä. Kaupunkilaispoika.

Harjoittelimme kaukokäskyjä, luoksetuloa, paikallamakuuta, liikkeestä seisomista ja uutena peruuttamista. Kaukokäskyt otettiin vielä ihan lähietäisyydeltä, eivätkä ne tuottaneet minkäänlaisia ongelmia. Luoksetulo niinikään oli moitteeton, vaikka se tehtiin koirakujan läpi. Muut koirat olivat siis omistajineen kahdessa rivissä, välissä pari metriä tilaa. Jätin Busterin toiseen päähän kujaa, menin itse toiselle puolelle ja kutsuin luokse. Perus liikkeestä seisominen meni mallikkaasti, mutta takaisin tullessa meidän pitikin mennä koiran ohi ja joka ikinen koira kääntyi ympäri...Sitten kokeiltiin liikkeestä seisomista ringissä. Eli kävelimme ympyrää peräkanaa, jätimme koirat seisomaan ja tarkoitus oli kiertää koko ympyrä ja palata sitten koiran viereen. No, tästähän ei voi seurata muuta kuin kaaos...Peruuttaminen olikin sitten hauskaa Busterin mielestä. Ensin mentiin seinän vieressä ja sitten niin, että koira oli ohjaajan edessä.

Kotiläksyksi saatiin harjoitella peruutusta ja kaukokäskyjä jonkun päydän päällä tai rappusilla niin, että koira ei pääse etenemään yhtään. Ja tietysti tuota seisomista...