Roturacen tulokset oli julkaistu ja Busterin joukkue RacingX sijoittui kuudenneksi maxi-luokassa! Wilman joukkue Viipurin Vipeltäjät oli 31. Yksittäisajoissa Wilma oli 16. ajalla 6,87s ja Buster 19. ajalla 6,96s. Juostava matka oli 80m suora. Sekarotuisista maxeista Wilma oli kolmanneksi ja Buster neljänneksi nopein! Eli ihan hyvää vauhtia mentiin.

Päivä oli muutenkin oikein aurinkoinen ja mukava. Aamulla piti olla kahdeksalta Hyvinkään vinttikoiraradalla, herääminen teki vähän tiukkaa, mutta EDin voimalla pääsin minäkin vauhtiin. Oli todella kuuma jo aamusta, mutta joukkuekavereilla oli onneksi mukanaan teltta, johon koirat pääsivät viilentelemään ja rauhoittumaan ennen suurta juoksusuoritusta. Ei voi muuta sanoa  kuin, että kertakaikkisen loistava kokemus jälleen kerran, suosittelen lämpimästi kaikenkarvaisille koirille!

Ainoa ikävä asia oli, että Busterin joukkueesta jätti yksi tulematta, eikä ilmoittanut meille tai vastannut edes puhelimeen koko päivänä. Onneksi saimme varakoiran juoksemaan tilalle, kiitokset Alexalle ja Rexille vielä kerran ;)

Lähdimme kotia kohti jo ennen  kuin maxi-luokka oli loppu, sillä kaikki alkoivat olla aika nuutuneita, paitsi koirat, jotka olivat ensin piiiiitkään odottaneet vuoroansa ja sitten taas juoksun jälkeen odottaneet, että lähdettäisiin. Päätimme siis mennä koirapuiston kautta. Pitkäkosken puistossa oli ihania muta-savi-ojia, joissa koirat ottivat ensin viilentävät kauneuskylvyt ja juoksivat sitten niitä pitkin, jotta ihana velli leviäisi koko turkkiin. Wilma näytti nauttivat täysin siemauksin suuresta koirapuistosta. Kerrankin sai juosta lujaa niin, ettei heti tule seinä vastaan.

Busterin joukkueeseen kuului:

Terri
809295.jpg

Dzoi
809294.jpg

ja Rex, josta ei valitettavasti kuvaa löydy...(ehkä sitten kun tulee "viralliset" juoksukuvat)

Wilman joukkueessa oli Wilman sisko Peppi (josta ei myöskään ole tuoretta kuvaa, mutta se on aikalailla Wilma kopio),

Pepin pentu Hugo (vieressään Wilma)
809296.jpg

ja Tosca
809293.jpg