Just tultiin treeneistä, oli kaikki yhdistyksen pienryhmät yhdessä treenaamassa. Antoisa ilta, täytyy sanoa. Saatiin hyviä vinkkejä ihmisiltä, jotka eivät ole Busterin kehitystä seuranneet.

Otettiin ensin kaksi näkölähdöllä ja meni tosi hyvin. Meillä oli uusi lelu, narulla varustettu pallo ja se oli hitti. Ehdotettiin, että voisin ihan normilenkillä kun Buster on irti vähän matkan päässä hääräämässä omiaan kutsua sitä nimeltä, taputtaa rintaa ja kun se on hypännyt, hirmuiset pirskeet narupallon kanssa pystyyn (ilmaisu, mua vasten hyppy on opetettu siis rintaa taputtamalla, hyppy, alas, nami). Eli idea olis se, että saataisiin varmemmaksi tuo vasten hyppääminen tavallaan "kaukokäskynä". Tähän asti ollaan tehty himassa vain vierestä.

Anyway, kahden hyvän jälkeen pistettiin autoon ja otettiin myöhemmin uudestaan pelkkiä näyttöjä. Näitä ei otettu näkölähtöinä ja pari ekaa meni hyvin, draivia riitti. Sitten yhtäkkiä, kun olikin vähän vaikeampi, alkoi sijaistoiminto keppien syöminen. Viimeinen otettiin sitten taas näkölähdöllä, jotta saataisiin se onnistunut loppuun.

Tässä vaiheessa alettiin sitten miettimään maalimiehen kovakouraista rakastamista. Buster tulee siis maalimiehelle erittäin innokkaasti "pussaan-sut-kuoliaaks"-asenteella. Sain hyvän neuvon opettaa sille, ettei palloa tule, ennenkuin istuu (ilman käskyä). Eli kun mulla on pallo ja Bustu hyppii, se ei saa sitä, mutta heti kun se tajuaa pistää nätin pyllynsä maahan, alkaa leikki.

Olikohan siinä tärkeimmät...piti kirjoittaa ylös heti kun vielä muistaa =)