Pitäisi vissiin taas aktivoitua :) (ja päättää millä kielellä aikoo blogiaan kirjoittaa). On mennyt ihan kiitettävästi aikaa edellisestä kirjoituksesta!

Lyhykäisyydessään lähes kuukauden tapahtumat:

Guyn häntä voi hyvin, sählypallo on vihdoin vain huvittava muisto. Kaiken kaikkiaan paranemisprosessiin meni viisi viikkoa, 3 eri antibioottikuuria, veren koostumusta muokkaavaa lääkettä, kaksi rullaa laastariteippiä, lähes 200 sideharsotaitosta sekä puoli tuubia Vetramiliä :O Thank god se on nyt ohi!!

Tällä hetkellä huolta aiheuttaa Kaitsun takapää, josta herra on hyvin tarkka...tai herkkä...sen kun tietäisi. Joko sillä on inhottava pinttynyt tapa murahtaa, kun joku tulee takapään viereen makaamaan tai sitten se on kipeä. Seuraillaan tilannetta.

Mukavaa on ollut reissu koko lauman kanssa Mustioon Millalle (Ercan omistaja) kylään. Wimmi oli lähes koko vierailun ajan tosin koppa päässä, muttei edes yrittänyt rähistä muille, eikä itse koppakaan tuntunut neitiä häiritsevän. Oli ihanaa, kun kaikki pääsivät mukaan ja Wimmikin pitkästä aikaa vapaana juoksemaan pitkin peltoja :D

Metsässä ollaan myös käyty muutaman kerran oikein porukalla, mutta Wilma on saanut jäädä kotiin jöröttämään. Ekalla kerralla oli molemmat pojat mukana, mutta Kaitsulle 3,5 tuntia tarpomista vaihtelevassa maastossa oli selvästi liikaa, joten toisella kerralla otin vain Busterssonin mukaan.

Rally-tokoakin ollaan taas treenailtu joka perjantai, paitsi viime viikolla, kun autuaasti unohdin mennä paikalle *oops*. Uutta asiaa ei ole juuri tullut, joten ollaan kerrattu, varmistettu ja hiottu tuttuja liikkeitä.

Tänään Buster pääsi Järvenpään koirapuistoon. Se on ihan hillitön!!! Siis se puisto, ei Buster. Buster on itse asiassa laihtunut. Ihan hyvä...se olikin alkukesästä vähän pulskistunut :)

 

Ja koska talvi tekee tuloaan, kaivoi mamma taas kutimet esiin ja väkersi Kaitsulle pipon :D

 

 

Tomin salakuvaamaa

 

 

Millan ottamia kuvia Mustion reissulta sekalaisessa järjestyksessä

 

 

Ja Uffen ottamia kuvia metsälenkeiltä aivan yhtä sekalaisessa järjestyksessä ;)