Saimme tänään Wilman kanssa lenkkiseuraksi Kirsin, sekä hänen koiransa Chesterin ja Nonan. Chester on luonteeltaan ihan kuin Buster! Samanlainen hömpöttäjä :) Nona ja Wilma vähän rähisivät kun tavattiin, mutta siihen se sitten jäi. Pari tuntia vierähtikin tosi kivasti kun kierrettiin Töölönlahden ympäri ja käppäiltiin sitten Alppilan läpi takaisin...ja menihän siinä vielä jutellessa varmaan puolisen tuntia ennen kuin oli pakko lähteä kotiin kun neidit alkoivat tutisemaan.

Wilma oli ihan pupuhuumassa koko lenkin, kun niitä vilisti Töölönlahden ympäristössä koko ajan ihan näkyvillä. Eivät paljon osaa ihmisiä, saati sitten koiria pelätä. Nähtiin jopa valkoinen ja musta kani! Kuka lienee kotoaan tuonut?! Neiti on ihan poikki moisen tarkkaavaisuussession jälkeen.

Wilmalla on ollut maha vähän löysällä kun se varasti lauantaina punajuurilaatikon, lähes täyden uunivuoallisen siis. Tänään oli päässyt sisäänkin ripskat työpäivän aikana ja edelleen tulee aika hehkeän hajuisia kaasupilviä neidin suunnasta vaikka se ihan viattoman näköisenä röhnöttää tuossa sohvalla :)

Pari viikkoa sitten hankkimani sadetakit osoittautuivat loisto-ostokseksi! Kun Wilmalla on sadetakki päällä se voi oikein reippaasti kävellä vesilätäköissä, märällä mullalla ja jopa kakkaaminen korkeassa heinikossa  sujuu oikein sutjakkaasti sateella, kunhan vain selkä on suojattu ;)

Busterin kuulumisia sen verran, että olen löytänyt ratkaisun kotiintulohepuliin. Busterhan siis pomppii, hyppii, nuolee, vinkuu, ottaa käden suuhun jne. kun tulen kotiin. Nyt opetin sen ottamaan lelun (tai jotain muuta mitä läheltä löytää) suuhun, että käden kaluaminen loppuisi ja sen myötä hävisivätkin kaikki muutkin ongelmat! Kun lelu on suussa, Buster ei hypi eikä pussaa. Onhan se edelleen innoissaan, mutta ei enää mene ylikierroksille.