Aloitin Busterin kanssa tottiksen Helsingissä City-Belgeissä. Ekat treenit oli tiistaina. Vettä satoi koko ajan, mutta mukavaa oli. Buster söi ruohoa, vinkui, seurasi miten sattuu jne. Saimme neuvoksi pitää koko ajan kentällä ollessa kontaktia, jotta vinkuminen jäisi pois.

Seuraaminen hoituu nyt niin, että mulla on nami suussa (ihanaa, murenevaa frolicia) ja jos Buster ei katso minuun, päästän pienen sihahduksen ja syljen sille namin suusta heti kun katsoo. Ihan näppärästi toimi molemmat neuvot. Minua alkuun jännitti, miten Buster jaksaa pitää kontaktia koko ajan ja kyllästyykö se koko touhuun kymmenessä minuutissa, mutta hyvinhän tuo sujui ja vinkuminen tosiaan loppui, kuten myös laiduntaminen.

Paikallamakuun ruohon syömiseen saatiin ohjeistukseksi harjoitella niin, että minä otankin vain muutaman askeleen, käännyn katsomaan Busteria ja jos se ei syö ruohoa, niin palkkaan ja kehun, jos syö niin teen itse jotain odottamatonta, että se lopettaisi, jolloin pääsen palkkaamaan...

Luoksetulossa ei ollut ongelmia, mutta minä kuulemma autan Busteria liian nopeasti korjaamaan vinon perusasennon eli pitäisi antaa sen ajatella itse ensin.

Hyppyäkin harjoiteltiin ja se menikin ihan mallikkaasti. Otettiin pitkän tauon jälkeen ihan läheltä estettä.

 

Wilma on taas käyttäytynyt sateilla kuin rinsessa konsanaan ja Buster näytti tottiksessa vähän palelevan tunnin sateessa istuskelun seurauksena, joten hommasin molemmille sadetakit! Jospa nyt elämä helpottuisi ;)

1878461.jpg

1878467.jpg

On hauska seurata Wilman käytöstä iltalenkillä. Sateella ja märällä neiti astelee kuin korkokenkiin sonnustautunut pikku pissis, joka ei voi kävellä nurmikolla, ei voi astua pienimpäänkään lätäkköön, vaan sipsuttaa vierelläni mulkoillen murhaavasti kulmiensa alta aina kun sadepisara osuu sen korvaan tai naamaan. Mutta. Iltaisin on paljon pupujusseja liikenteessä ja heti kun Wilma saa hajun tai näkee tuollaisen töpöhännän jossain vilahtavan niin hänen korkeutensa muuttuukin suureksi metsästäjäksi, joka ei voisi vähempää välittää taivaalta putoavista pisaroista tai eteen osuvista lätäköistä. Silmissä kiiluu vain ja ainoastaan jänispaisti. Korvat ovat poissa pelistä.

Suuren metsästäjän viisas katse

1878468.jpg

Sohvaperunat

1878470.jpg